Om Indoma AB

kil-remmar2

Ända sedan strax efter Andra Värlskriget, alltså i mer än 65 år, har Indoma försett den svenska industrin med förnödenheter av olika slag. Företaget grundades 1948 och har sitt säte i Jönköping.

Namnet Indoma är en förkortning av Industri Och Maskinförnödenheter, vilket är precis vad vår verksamhet går ut på. Bland våra 12 000 artiklar hittar ni kilremmar och kuggremmar, tätningar för hydraulik och pneumatik, slangar, kedjor och mycket annat.

RÄTT PRODUKT – RÄTT KOMPETENS

Väljer ni Indoma som leverantör får ni så mycket mer än bara ett helt komplett urval av produkter för er verksamhet. Ni får också en rådgivare som kan hjälpa er att tjäna mer pengar, genom att öka er lönsamhet .

Vi bygger starka relationer och involverar oss gärna i djupa samarbeten med er som kund. Våra anställda är utbildade för att lösa en mängd olika applikationsproblem, och deras kompetens tillsammans med er egen djupa kunskap om just ert specialområde borgar för ett mycket givande samarbete.

RÄTT PRIS

Med åren har vi byggt upp starka relationer med ledande tillverkare, i Europa såväl som i Asien. Bland dessa hittar vi Camozzi, Loctite och Dunlop Hiflex, för att bara nämna några. För er som kund innebär det stora fördelar, då vi har möjlighet att hålla mycket konkurrenskraftiga priser.

Men minst lika viktigt som priset är tillgängligheten på produkter. Tack vare vårt stora lager kan vi erbjuda mycket korta leveranstider och snabb service. Finns ni dessutom i närheten kan ni besöka vår butik, för ännu snabbare leverans.

Känn er varmt välkommna att höra av er till oss, om det är något ni funderar över.

Telefon: 036-30 64 00
Fax: 036-30 64 09
Epost: info@indoma.se

INDOMA AB
Fridhemsvägen 25B
553 02 Jönköping